Posted on: March 5, 2022 Posted by: Carl Jakai Comments: 0

Mekaaniseen kuljetukseen verrattuna pneumaattinen kuljetus voi olla parempi ja tehokkaampi vaihtoehto, koska se on joustavampi ja vaatii vähemmän huoltoa. Erilaisten materiaalien siirtämiseen paikasta toiseen lyhyessä ajassa käytetään erilaisia ​​laitteita ja laitteita, kuten pneumaattista kuljetuspuhallinta. Tässä on 4 vastausta pneumaattisiin puhaltimiin liittyviin kysymyksiin.

1. Mitä pneumaattinen kuljetus oikein on? Pneumaattista kuljetuspuhallinta ja useita kanavia tai putkia käytetään siirtämään erityyppisiä materiaaleja, kuten jauheita ja rakeita erilaisiin sovelluksiin. Pneumaattinen kuljetusjärjestelmä voi sisältää myös kuljetuslinjan, syöttölaitteen ja useita muita komponentteja, jotka voivat merkittävästi lisätä yrityksen tai yrityksen tuottavuutta.

2. Mitä materiaaleja voidaan siirtää? Pneumaattisilla kuljetusjärjestelmillä siirrettäviä materiaaleja on monenlaisia, kuten sementtiä, muovia, kipsiä, erilaisia ​​rakeita, erilaisia ​​teollisuusyritysten käyttämiä kemiallisia aineita ja jopa tietyntyyppisiä elintarvikkeita. Pneumaattisten kuljetusjärjestelmien sovellusten luettelo on periaatteessa loputon.

3. Mitä etuja pneumaattisella kuljetustekniikalla on? Ensinnäkin pneumaattisessa kuljetusjärjestelmässä ei ole paljon liikkuvia osia ja tämä on hyvä asia, koska sinun ei tarvitse korjata sitä tai ostaa vaihtoja niin usein. Myös pneumaattisen kuljetusjärjestelmän putket ja kanavat voidaan järjestää myös mutkissa.

4. Millaisia ​​pneumaattisia kuljetusjärjestelmiä on saatavilla? Pneumaattisia kuljetusjärjestelmiä on 2 tyyppiä: laimeafaasi ja tiheäfaasi. Molemmat tyypit sopivat erinomaisiin sovelluksiin, mutta jos todella haluat tehdä loistavan valinnan, sinun tulee keskustella asiantuntijoiden kanssa ja harkita tarpeitasi ja mieltymyksiäsi yrityksesi mukaan. Jos budjettisi ei ole kovin suuri, voit aloittaa laimennetun faasin pneumaattisella kuljetusjärjestelmällä.