Posted on: March 3, 2022 Posted by: Carl Jakai Comments: 0

Kotimaalaus ei todellakaan ole niin monimutkaista tai vaikeaa kuin useimmat ihmiset luulevat. Itse asiassa se voi olla todella hauskaa toimintaa, ja jos tiedät muutaman mielenkiintoisen vinkin ja tempun, voit maalata talosi kauniisti itse ja säästää rahaa. Käytä esimerkiksi seuraavia neuvoja ja talosi saa upean maalaustyön.

1. Käytä tarpeeksi maalia. Jotkut ihmiset tekevät virheen ostaessaan vähemmän maalia säästääkseen rahaa, mutta tämä ei ole todella hyvä puhelu. Ammattilaiset sanovat, että tarvitset vähintään 1 gallona maalia jokaista 400 neliöjalkaa kohden. Siksi varmista, että ostat tarpeeksi maalia heti alusta alkaen ja vältyt tuhlaamasta aikaa ja rahaa matkoille paikalliseen maalikauppaan.

2. Peitä lattiat ja huonekalut. Jos maalia joutuu huonekalujesi päälle tai lattioillesi, sen poistaminen jälkeenpäin voi olla melko vaikeaa ja aikaavievää, joten varmista, että käytät runsaasti vanhoja sanomalehtiä, aikakauslehtiä ja liinapaloja peittääksesi kaikki huonekalusi. esineet ja lattiat ennen maalauksen jatkamista. Jos voit poistaa huonekalut huoneesta, se on vielä parempi!

3. Älä paina rullaa. Kun maalataan suuria alueita, kuten seinää, on hyvä käyttää telaa, jotta maali leviää tasaisesti ja säästää aikaa. Varmista kuitenkin, ettet paina rullaa liikaa, muuten lopputulos näyttää epämiellyttävältä ja ei kovin ammattimaiselta.

4. Pidä hauskaa! Kyllä, talosi maalaamisen ei pitäisi olla tylsä ​​prosessi. Muista kuunnella musiikkia, josta pidät talosi maalaamisen aikana ja saadaksesi tämän tehtävän nopeammin valmiiksi pyydä myös poikaasi auttamaan sinua.